Tečaj, ki spremeni vse!

V sodobni družbi izkušamo različne bolečine mišično-skeletnega sistema, ki nas omejujejo in otežujejo življenje. Nekatere boli hrbet, ko dolgo sedijo in delajo za računalnikom. Druge, ko so dolgo v pripogibu (npr. pospravljanje, vrtnarjenje) ali pa uščipne, ko naredijo neki “napačen” gib. Lahko je težava stanje na enem mestu itd.

Ni treba, da te bolečine v hrbtu in sklepih prenašamo po cele dneve ali, da se ponoči zbujamo zaradi njih in da obupavamo nad svojo fizično omejenostjo. Izkusite, kako vam lahko temeljni tečaj Gokhale metode pomaga in zakaj ta pristop resnično deluje.

Temelji na raztegu – vedno in povsod

Ste se kdaj poskusili obesiti na vejo ali ribstol in hrbtenico raztegniti? Tak razteg traja nekaj sekund do minut. Nekaj je, ampak ni primerljivo s tem, da medvretenčnim diskom damo več prostora ves čas sedenja, stanja, hoje, ležanja in prepogibanja. Celo, ko dvigamo bremena, lahko hrbtenico aktivno raztegnemo s pomočjo mišic hrbta in trupa. Vse to je odlična vaja, telovadba in naravna modrost telesa, ki lahko popolnoma spremeni našo izkušnjo bivanja. Ta razteg hrbta je tudi razlog, zakaj Gokhale metoda prinese tako velike rezultate.

Pomemben je rezultat

Temeljni tečaj Gokhale metode vodi do otipljivih rezultatov:

  • Zmanjšanje ali odprava mišično-skeletnih bolečin, ne glede na to, ali so bolečine posledica stenoze, hernije, skolioze, vnetnih stanj, degenerativnih sprememb in ostalih stanj mišično-skeletnega sistema.
  • Nadzor nad bolečino in nad svojim telesom s pomočjo znanj in orodij za samopomoč.
  • Povečana prekrvavitev in pretočnost telesa ter upočasnitev degeneracije sklepov.
  • Preprečevanje poškodb v sklepih in mišicah.
  • Sprememba videza, ki postane samozavesten, pokončen, prizemljen, eleganten in opazen.
  • Spremeni se odprtost prsnega koša, kar vpliva na pljučno kapaciteto. 
  • Spremeni se postavitev medeničnega obroča, kar postavi nazaj v fizično ravnovesje vse organe trebušne votline. To direktno vpliva na prekrvavitev organov, upočasni povešanje organov in stanja, kot so inkontinenca, težave s črevesjem, ipd.

Prej in potem fotografija, ki pove vse.

Varnost na prvem mestu

Gokhale metoda je franšizni sistem, ki ima določeno sosledje snovi. Program je zasnovan tako, da je najbolj varen in učinkovit za vsakega, ki se uči in tehnike uporablja. Postopek učenja je neinvaziven in spoštljiv do telesa. Ker je varnost na visokem nivoju, je omejeno število posameznikov na skupinskem tečaju. Tistim z večjimi težavami se priporoča individualno delo z učiteljem metode.

Vrednost in cena

Vrednost tečaja je neprecenljiva. Težko opišemo, koliko ljudem pomeni, ko trajno olajšajo bolečine, odvisnosti od masaž, terapevtov in vseh pripomočkov, ki z leti nanesejo visoke zneske denarja. V Evropi je podatek, da ljudje dajo čez leta več tisoč eur za terapije, ko želijo lajšati bolečine. Ravno zato je cena 430 eur na tečaj (kar je 72 eur na 75-90 min obravnave) izredno pameten in trajnosten vložek za doseganje bolj kakovostnega življenja. Seveda je potrebna sprememba navad, a celoten tečaj je zasnovan tako, da vam to omogoči in olajša.

Kdaj, če ne zdaj?

Dobra telesna drža je vaja, vpeta v vsak del našega dneva. Je naravna dediščina, ki jo nosimo v svojih genih, ki prinese eleganco, visoko funkcionalnost, fleksibilnost in moč. Naše telo je zasnovano za to, da je brez bolečin, zakaj mu tega ne bi omogočili? Pridobite znanja, ki vam pripadajo. Izobrazite se o primarni telesni drži in zaživite brez bolečin.

.

Alternativne možnosti

Tečaj težko nadomestimo s čim drugim. Če je cena tečaja za vas prevelika omejitev, me lahko kontaktirate. Alternativne možnosti samostojnega učenja pa so tudi:

O programih se lahko posvetujete tudi preko info@sabinablumauer.si.

Sabina Blumauer, učiteljica Gokhale metode, IST pratitioner, Life&Bussiness Coach

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!