Studio BLUM urniki2022-04-02T19:35:24+00:00

Vadba BBB (Belly, Buttocks, Back)

Ponedeljek, sreda in petek ob 8h (v zaprti FB skupini)

Pridružite se tedenski vadbi za krepitev in oblikovanje telesa!

Vadba BBB je moj avtorski program, ki temelji na principih primarne telesne drže in utrjevanju dobre drže z vadbo. Vaje se osredotočajo na krepitev trebuha, zadnjice in hrbtenice ter gibljivosti celega telesa. Ob ponedeljkih se posvečamo bolj umirjeni vadbi, raztezanju in razmigavanju telesa. Ob sredah krepimo zadnjico in noge, ob petkih pa trebuh. Posebnost vadbe je, da so vse vaje prilagojene tako, da hrbtenico ohranjajo zdravo in jo krepijo ter spoštujejo njeno naravno anatomijo. Hrbtenice nikoli ne krivimo ali upogibamo! Program je zato primeren za vse, ki izkušate bolečine ali nelagodje v hrbtu oz. vse, ki vas zanima preventiva.

Kako vadba izgleda? 

Kako poteka? S prijavo na email info@sabinablumauer.si in poravnavo mesečne karte boste dobili dostop do zaprte Facebook skupine. Ko ste del skupine, imate vsak teden dostop do treh 15-20 minutnih vadb (skupno 45-60 min na teden). 

Kdaj lahko telovadim? Prenos vadbe poteka vsak ponedeljek, sredo in petek ob 8h. Vse vadbe si seveda lahko pogledate tudi kadarkoli kasneje.

Kakšna je cena?  Mesečna karta: 20 €   (veljavnost karte je 30 dni) / 3-mesečna karta: 50 €   (veljavnost karte je 3 mesece) 

Prijava na info@sabinablumauer.si.  Vse vadbe vodim Sabina Blumauer

Kaj pa vadba v živo v Studiu BLUM?

.

Trenutno vadba BBB poteka le preko spleta, a morda se kmalu vrnemo tudi v živo. 😉 Takrat pa bomo v Studiu BLUM! 

Studio BLUM je fizični prostor v Ljubljani (Vič), namenjen vadbi, delavnicam, izobraževanjem in individualnim posvetom. Delavnice, ki se tam izvajajo, se nanašajo na ohranjanje zdravja hrbtenice (Gokhale metoda), krepitvi zdravega gibanja (vadba BBB) in stika s seboj oz. čustveno-mentalnega ravnovesja (IST regresija, tehnike sprostitve). Vsi programi in delavnice so navedeni TUKAJ.

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!

ŽELIM BREZPLAČNO POGLAVJE!