Delavnice2019-04-30T11:27:10+00:00

Brezplačna delavnica Gokhale metode

Na 1-urni predstavitveni delavnici se boste seznanili s tem, kaj sploh je naravna telesna drža in kako se gibajo ljudje, ki težav s hrbtenico nimajo. Naučili se boste osnov zdravega sedenja, razbremenitve vratu, ramen ter drugih novih tehnik, ki vam lahko pomagajo pri odpravi bolečin v hrbtenici in izboljšanju telesne drže.

Dobili boste tudi informacije o temeljnem tečaju Gokhale metode.

VEČ O DELAVNICI

Temeljni tečaj Gokhale metode

Tečaj obsega 6 lekcij po 90 min in vam poda trajna orodja za zdravo držo in gibanje brez bolečin. Delo poteka v manjših skupinah (do največ 8 ljudi), konsistentno enkrat tedensko ali intenzivno znotraj enega vikenda. Tekom tečaja se boste naučili kako prilagoditi svoje sedenje, spanje, stoječ položaj, hojo, prepogibanje in dvigovanje bremen na način, ki vašo hrbtenico in sklepe trajno zaščiti in razbremeni.

VEČ O TEČAJU

Začetni posvet Gokhale metode

Individualni posvet je dober začetek preobrazbe telesne drže in je namenjen predvsem osebam s kompleksno zgodovino mišično-skeletnih ali zdravstvenih težav. V eni uri se podrobno posvetimo vaši osebni specifiki in tehnikam najbolj primernim za izboljšanje vašega stanja. Prejeli boste celovito oceno vaše trenutne drže in kako je povezana z vašimi težavami, vpogled v to kakšne strukturne spremembe so mogoče in ključne vaje, ki vam bodo pomagale izboljšati vašo strukturo takoj in dolgoročno.

VEČ O MOŽNOSTIH POSVETA

Delavnica: S sprostitvijo nad stres

Kopica informacij in obveznosti v današnjem svetu nas lahko preobremeni. To lahko vodi v nezadovoljstvo, izčrpanost in negativen odnos do življenja. Uspešno soočanje s stresom je zato ključno za ohranjanje našega zdravja in ravnovesja. Kako se iz različnih zornih kotov soočati s stresom, ga pravočasno prepoznati, kako v dan uvesti rutine, ki nas lahko učinkovito podprejo, kako z dihanjem, gibanjem, meditacijo sprostiti um in telo, … Vse to in še več se lahko naučite na intenzivni 6-urni sobotni delavnici: S sprostitvijo nad stres.

VEČ O DELAVNICI!
Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!

ŽELIM BREZPLAČNO POGLAVJE!