Brezplačna delavnica Gokhale metode (v živo in preko spleta)

Na 1-urni predstavitveni delavnici se boste seznanili s tem, kaj sploh je naravna telesna drža in kako se gibajo ljudje, ki težav s hrbtenico nimajo. Naučili se boste osnov zdravega sedenja, razbremenitve vratu, ramen ter drugih novih tehnik, ki vam lahko pomagajo pri odpravi bolečin v hrbtenici in izboljšanju telesne drže.

Dobili boste tudi informacije o temeljnem tečaju Gokhale metode.

Temeljni tečaj Gokhale metode (v živo)

Tečaj obsega 6 lekcij po 90 min in vam poda trajna orodja za zdravo držo in gibanje brez bolečin. Delo poteka v zelo majhnih skupinah, konsistentno enkrat tedensko ali intenzivno znotraj enega vikenda. Tekom tečaja se boste naučili kako prilagoditi svoje sedenje, spanje, stoječ položaj, hojo, prepogibanje in dvigovanje bremen na način, ki vašo hrbtenico in sklepe trajno zaščiti in razbremeni.

Začetni posvet Gokhale metode (v živo ali preko spleta)

Individualni posvet je dober začetek preobrazbe telesne drže in je namenjen predvsem osebam s kompleksno zgodovino mišično-skeletnih ali zdravstvenih težav. V eni uri se podrobno posvetimo vaši osebni specifiki in tehnikam najbolj primernim za izboljšanje vašega stanja. Prejeli boste celovito oceno vaše trenutne drže in kako je povezana z vašimi težavami, vpogled v to kakšne strukturne spremembe so mogoče in ključne vaje, ki vam bodo pomagale izboljšati vašo strukturo takoj in dolgoročno. Mogoč je tudi posvet preko spleta.

Joga, varna za hrbtenico (spletni tečaj)

Joga – varna za hrbtenico, je edinstven program, ki daje natančne smernice glede dobre telesne drže med prakso joge. Ta program zato 100 % podpira zdravje hrbtenice, jo razbremeni, pravilno raztegne brez krivljenja in tako odstranjuje tveganje za poškodbe. Žal si prepogosto ljudje z vadbo nakopljejo bolečino. Naravna telesna drža je zato temelj, ki bo vašo jogo in katerokoli drugo vadbo ter počutje spravil na nov nivo! Primerna je tako za začetnike v jogi kot za učitelje joge. 

S sprostitvijo nad stres (spletni tečaj)

Kopica informacij in obveznosti v današnjem svetu nas lahko preobremeni. To lahko vodi v nezadovoljstvo, izčrpanost in negativen odnos do življenja. Uspešno soočanje s stresom je zato ključno za ohranjanje našega zdravja in ravnovesja. Kako se iz različnih zornih kotov soočati s stresom, ga pravočasno prepoznati, kako v dan uvesti rutine, ki nas lahko učinkovito podprejo, kako z dihanjem, gibanjem, meditacijo sprostiti um in telo, … Vse to in še več se lahko naučite na intenzivnem tečaju iz udobja svojega doma. Ta tečaj obstaja tudi kot delavnica v živo.

Regresija – pot čustvenega osvobajanja (brezplačno predavanje)

Brezplačno predavanje je namenjeno spoznavanju tehnike IST regresije, primerne za vse, ki želite poglobljenega dela na sebi in večjega stika s svojo radostjo in notranjo srečo. Pot vase je lahko pot v osvobajanje čustvenih vzorcev in preseganje omejitev, zato je rezultat večja svoboda tu in zdaj. Raziščite svojo podzavest in se osvobodite! Pridružite se predavanju in pridobite boljši občutek za to čudovito tehniko samoraziskovanja.

Nabor predavanj na temo PREBUJANJA in DELA NA SEBI

Vabljeni k ogledu brezplačnih predavanj, ki so nastala v ciklu predstavitve le nekatere od mnogih tematik, s katerimi se ukvarjamo v Clairvision šoli za meditacijo. Poslušajte o regresiji, meditacijah, entitetah in več. Namenjeno vsem, ki v življenju iščete nekaj več, nekaj, za kar se je vredno boriti in ne le preživeti, ampak živeti polno in radostno življenje. 

Vadba za hrbtenico, trebuh in zadnjico (9- mesečni spletni program)

Vadba BBB (belly, bottom, back) je namenjena vsem, ki želite redne in varne vadbe za hrbtenico. Program temelji na dobri telesni drži uporabljeni pri telovadbi, kar hrbtenico in sklepe ščiti in krepi. Pridružite se lahko Paketu 20 ali Paketu 21, oba programa sta 36-tedenska in potekata v zaprti FB skupini.

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!