Delavnice2021-10-29T10:41:33+00:00

Brezplačna delavnica Gokhale metode

Na 1-urni predstavitveni delavnici se boste seznanili s tem, kaj sploh je naravna telesna drža in kako se gibajo ljudje, ki težav s hrbtenico nimajo. Naučili se boste osnov zdravega sedenja, razbremenitve vratu, ramen ter drugih novih tehnik, ki vam lahko pomagajo pri odpravi bolečin v hrbtenici in izboljšanju telesne drže.

Dobili boste tudi informacije o temeljnem tečaju Gokhale metode.

VEČ O DELAVNICI

Temeljni tečaj Gokhale metode

Tečaj obsega 6 lekcij po 90 min in vam poda trajna orodja za zdravo držo in gibanje brez bolečin. Delo poteka v manjših skupinah (do največ 8 ljudi), konsistentno enkrat tedensko ali intenzivno znotraj enega vikenda. Tekom tečaja se boste naučili kako prilagoditi svoje sedenje, spanje, stoječ položaj, hojo, prepogibanje in dvigovanje bremen na način, ki vašo hrbtenico in sklepe trajno zaščiti in razbremeni.

VEČ O TEČAJU

Začetni posvet Gokhale metode

Individualni posvet je dober začetek preobrazbe telesne drže in je namenjen predvsem osebam s kompleksno zgodovino mišično-skeletnih ali zdravstvenih težav. V eni uri se podrobno posvetimo vaši osebni specifiki in tehnikam najbolj primernim za izboljšanje vašega stanja. Prejeli boste celovito oceno vaše trenutne drže in kako je povezana z vašimi težavami, vpogled v to kakšne strukturne spremembe so mogoče in ključne vaje, ki vam bodo pomagale izboljšati vašo strukturo takoj in dolgoročno.

VEČ O MOŽNOSTIH POSVETA

S sprostitvijo nad stres (spletni tečaj)

Kopica informacij in obveznosti v današnjem svetu nas lahko preobremeni. To lahko vodi v nezadovoljstvo, izčrpanost in negativen odnos do življenja. Uspešno soočanje s stresom je zato ključno za ohranjanje našega zdravja in ravnovesja. Kako se iz različnih zornih kotov soočati s stresom, ga pravočasno prepoznati, kako v dan uvesti rutine, ki nas lahko učinkovito podprejo, kako z dihanjem, gibanjem, meditacijo sprostiti um in telo, … Vse to in še več se lahko naučite na intenzivnem tečaju iz udobja svojega doma. Ta tečaj obstaja tudi kot delavnica v živo.

VEČ O SPLETNEM TEČAJU

Joga – varna za hrbtenico (spletni tečaj)

Joga – varna za hrbtenico, je edinstven program, ki daje natančne smernice glede dobre telesne drže med prakso joge. Ta program zato 100 % podpira zdravje vaše hrbtenice, jo razbremeni, pravilno raztegne brez krivljenja in tako odstranjuje tveganje za poškodbe. Žal si prepogosto ljudje z vadbo nakopljejo bolečino. Naravna telesna drža je zato temelj, ki bo vašo jogo in počutje spravil na nov nivo, ne glede na to, ali ste začetniki v jogi ali že mojstri. Program izzide 15. 11. 2021

VEČ O SPLETNEM TEČAJU

Vadba BBB (Belly, Bottom, Back)

Želite oblikovati svoje telo, a vam bolečine v hrbtu to preprečujejo? Pridružite se tedenski vadbi za krepitev in oblikovanje telesa! Vaje se osredotočajo na krepitev trebuha, zadnjice in hrbtenice ter gibljivosti celega telesa. Posebnost vadbe je, da so vse vaje prilagojene tako, da hrbtenico ohranjajo zdravo in jo krepijo. Program je zato primeren tudi za vse, ki izkušate bolečine ali nelagodje v hrbtu.

Vadba je do srednje zahtevna in poteka 3x na teden po 15 minut preko spleta.

VEČ O VADBI
Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!

ŽELIM BREZPLAČNO POGLAVJE!