Knjiga: Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih

Pozabite, kar ste mislili, da veste o dobri drži. Sprejmite naravno, zdravo držo, ki jo imajo atleti, otroci in ljudje tradicionalnih družb po vsem svetu.
Osvobodite se bolečin in poškodb.

Naglavna blazina

Namestitev majhne uteži na vrh glave je eden boljših načinpv za izboljšanje telesne drže zgornjega dela telesa. To je naš najstarejši in najbolj primarni način nošenja težjih objektov, ki prebudi vse mišice stabilizatorje v vratu in hrbtenici.

Blazina za terapevtsko sedenje (Stretchsit®)

Blazina za terapevtsko sedenje (Stretchsit® blazina) vam pomaga večino stolov preobraziti v udobne sedeže, ki omogočajo nežen razteg vaše hrbtenice.
Nič več stisnjene hrbtenice, nič več bolečin!

DVD: The Primal Posture™ Solution

DVD o primarni telesni drži je dostopen tudi v obliki prenosa preko Vimeo On Demand! Sedaj lahko gledate in vadite vsebino s poljubne naprave s pomočjo aplikacije Vimeo!

Klinasta blazina

Klinasta blazina vam pomaga postaviti medenico v dober, naprej nagnjen položaj, ki omogoča nenaporno, pokončno sedenje. Končno pokončnost in sproščenost!

Blazina Gokhale Wedge

Gokhale Wedge blazina za sedenje brez naslonjala je nova, lahka in elegantna rešitev za dobro telesno držo pri pokončnem sedenju. Učinek te blazine je enak kot klinaste blazine.

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!