Sabina Blumauer2022-01-26T17:30:22+00:00

Sabina Blumauer

učiteljica Gokhale metode, praktik IST regresije (raziskovanje notranjih prostorov), blues in swing plesalka, certificirana Bussiness in Life Coach-inja

Po izobrazbi sem diplomirana biologinja, ki jo od nekdaj privlači in navdihuje narava, raziskovanje človekove zavesti in boljša kvaliteta življenja. Poleg raziskovanja podzavesti, mehanizmov delovanja in delovanja kot praktik IST regresije, sem že več kot 15 let predana plesu. Kot inštruktorica in plesalka swing in blues plesa z veseljem delim svoja znanja o telesu in komunikaciji.

Gokhale metoda je nadgraditev te moje strasti do gibanja, telesne drže in poučevanja. Je večno in učinkovito orodje, ki razbremeni moje telo in mu omogoča, da deluje najbolj optimalno in zdravo.

Zakaj sem tukaj in kako vam lahko pomagam?

Sem učiteljica priznane Gokhale metode in s svojim znanjem in izkušnjami vam lahko pomagam, da:

 • Trajno zmanjšate ali odpravite bolečine v hrbtu
  Na trdnih antropoloških temeljih vas preko Gokhale metode naučim, kako celostno in učinkovito izboljšati svojo telesno držo in s tem odpraviti bolečine v hrbtenici, vratu, sklepih.

 • Vzamete moč v svoje roke
  Podam vam orodja za samopomoč, s katerimi si lahko pomagate sami in s tem zmanjšate odvisnost od zdravstva in rednih terapij.

 • Pridobite kakovostno znanje in nato prisluhnite sebi
  Naučim vas kako pravilno uporabljati svoje telo in nato slediti sebi, da bo vaše življenje lažje, udobnejše in bolj kakovostno.

“Sabina je topla oseba, njeno poučevanje je temeljito in zanimivo. Njeno gibanje mi je bilo všeč že na predstavitvi, zato sem se za tečaj Gokhale metode odločila v trenutku. Priporočam jo vsakomur, ki želi nekaj narediti za svojo dobro držo, telo, biti brez bolečin. Hvala!”   Marjetka

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!

ŽELIM BREZPLAČNO POGLAVJE!

Nasveti za zdravo držo in sprostitev

 • bolečine v zgornjem delu hrbta

Bolečine v zgornjem delu hrbta

september 6th, 2022|

Hrbtenica sega od lobanje do križnice in predstavlja glavno oporo našemu telesu. Sestavljajo jo posamezna vretenca, ki so med seboj povezana s sklepi, vezmi in medvretenčnimi ploščicami. Ker hrbtenica ni fiksirana, se lahko sklanjamo, obračamo, [...]

 • hrbtenica

Stari ste toliko, kot je stara vaša hrbtenica!

september 6th, 2022|

»Stari ste toliko, kolikor je stara vaša hrbtenica,« pravi starodavna modrost, ki še kako poudarja, da je za pravilno delovanje celotnega telesa potrebna prav zdrava hrbtenica. Sodobni način življenja pri veliko ljudeh vključuje veliko sedenja, [...]

Kako pomagati najstnikom pri epidemiji slabe drže?

julij 30th, 2022|

Telesna drža naših otrok je katastrofalna. Premalo gibanja in ure, preživete pred zasloni, situacijo le poslabšujejo. Kaj lahko naredimo kot starši, da najstnike in mlajše otroke usmerimo k boljšemu zdravju in kakovostnemu življenju v odraslosti?

Prikaži več prispevkov