Tehnika IST

Svoboda tu in zdaj

Tehnika IST je ena od čudovitih tehnik na področji samo-raziskovanja in psihoterapije, ki združuje dimenzijo psihoterapije z metafizičnim. Posamezniku omogoči, da s pomočjo terapevta, ki proces vodi, izkustveno spozna resnico o sebi in o izvoru čustvenih blokad ter sprosti potlačena in ujeta čustva iz podzavesti. Pri procesu, ki je poln topline in podpore, pride do občutenja lastne globine in do spoznanj, ki mehčajo notranje omejitve in pogojevanja. To vodi v več jasnosti v vsakdanjem življenju, do večje svobode tu in zdaj in širšega pogleda na svet.

Regresija, ki jo izvajam je tehnika notranjega prostora (IST – inner space technique) po principu Clairvision šole, ki poteka s pomočjo tretjega očesa. Primerna je predvsem za ljudi, ki so se v želji po višji stopnji samozavedanja, pripravljeni soočiti s svojimi izzivi in videti resničnost ‘tako kot je’.

Kaj je pomembno vedeti? Pri tehniki IST se ne uporablja vizualizacij ali imaginacij, saj nas zanima resničnost. Ravno tako se ne uporablja hipnoze, kar pomeni, da se sami sebe ves čas zavedate in ste prisotni. V vsakem trenutku imate tudi možnost izstopiti iz notranjega prostora. Za uspeh tehnike ni potrebno, da verjamete v pretekla življenja ali, da ste verni. Pomembno pa je, da ste odprti do spoznavanja samega sebe, saj je tehnika namenjena spoznavanju svojih čustev in mehanizmov delovanja. Terapija se izvaja v živo v Ljubljani, po nekaj srečanjih lahko nadaljujemo tudi preko spleta, kar je odvisno od odločitve in potreb klienta. Ravno tako je število terapij odvisno od želja in potreb posameznika.

Za koga tehnika ni primerna? Za osebe s psihozami, psihiatrično zgodovino, hujšimi zasvojenostmi, osebe v obdobju odvajanja. (Več o tehniki lahko spoznate v predavanju TUKAJ).

PRVO SREČANJE: Vključuje uvodni pogovor in terapijo, traja do 2 uri, cena: 110 eur 

NADALJNA SREČANJA: trajajo do 1,5 ure, cena: 80 eur

Vam noben od terminov ne ustreza? Kontaktirajte me na 031 880 220 ali pa se prijavite preko OBRAZCA in vas bom kontaktirala v najkrajšem možnem času.

“Izbira primernega izvajalca regresije se mi zdi zelo pomembna, saj mora biti to oseba, ki se ji lahko odpremo, ji zaupamo svoja čustva, ki pridejo na dan med terapijo in, ki se jih pogosto sramujemo. Prav tako mora biti kompetentna, da se počutimo varno vodene od začetka do konca, da ve, kdaj in kako se poglobiti globlje v neko čustvo, dogodek, bolečino, … ter tudi kako na koncu odpreti prostor in se napolniti s čudovito energijo miru, zdravja. Vsekakor je zame takšna oseba Sabina – ob njej se počutim varno, sprejeto in dobro vodeno.”

Iva, 38 let

“Hvala Sabina za pomembne korake na poti do sebe, ki mi jih pomagaš delati skozi regresije. Tvoje nežno vodenje in jasne usmeritve mi dajejo občutek varnosti, kar mi omogoča, da grem še globje, se soočim s svojimi ranami in jih začnem zdraviti. Osvobajajoče je prepoznati, iz kje izhajajo mnogi občutki, omejitve in prepričanja, še bolj pa občutiti, da jih lahko razrešim / presežem ter tako najdem pot do svoje uresničitve. Iz srca ti hvala.”

Maja, 27 let