IST regresija2022-12-18T20:30:09+00:00

Tehnika IST

Svoboda tu in zdaj

Tehnika IST je ena od čudovitih tehnik na področji samoraziskovanja in psihoterapije, ki združuje dimenzijo psihoterapije z metafizičnim. Posamezniku omogoči, da s pomočjo terapevta izkustveno spozna resnico o sebi, izvor čustvenih blokad ter sprosti potlačena in ujeta čustva iz podzavesti. Pri procesu pride do občutenja globine človeške psihe in spoznanj, ki omogočijo večjo svobodo tu in zdaj, preseganje omejitev in nezavednega pogojevanja.

Regresija, ki jo izvajam je tehnika notranjega raziskovanja (IST – inner space technique) po principu Clairvision šole. Uporablja se kot pomoč pri reševanju sedanjih problemov in pri soočanju z nerazrešenimi čustvi. Vodi k več jasnosti, osvobojenosti, k spremembi načina življenja in dojemanja samega sebe. Tehnika IST je primerna predvsem za ljudi, ki so se v želji po višji stopnji samozavedanja, pripravljeni soočiti s svojimi težavami in videti resničnost ‘tako kot je’ (več o tehniki lahko spoznate v predavanju TUKAJ).

Kaj je še pomembno vedeti? Pri tehniki IST se ne uporablja vizualizacij ali imaginacij, saj nas zanima resničnost. Ravno tako se ne uporablja hipnoze, kar pomeni, da se sami sebe ves čas zavedate in ste prisotni. V vsakem trenutku imate tudi možnost izstopiti iz svoje podzavesti. Za uspeh tehnike ni potrebno, da verjamete v pretekla življanja ali, da ste verni. Pomembno pa je, da ste odprti do spoznavanja samega sebe, saj je tehnika namenjena spoznavanju svojih čustev in mehanizmov delovanja.

Za koga tehnika ni primerna? Za osebe s psihozami, psihiatrično zgodovino, hujšimi zasvojenostmi, osebe v obdobju odvajanja. Pred prvo regresijo se izvede tudi uvodni pogovor v živo, preko skypa ali telefona, kjer se primernost za regresijo preveri in kjer lahko tudi odgovorim na dodatna vprašanja.

Koliko časa traja termin? Prvo srečanje, ki vključuje uvodni razgovor in seanso, traja do 120 minut (do 2 uri). Nadaljnja srečanja so po 1,5 ure oz. po potrebi dlje. Energijska izmenjava je 80 eur za uvodno srečanje in 70 eur za nadaljnja. (udeležba v obdobju 9.-13.1.2023: cena 60 eur)

PRIJAVITE SE NA UVODNI POSVET!

“Izbira primernega izvajalca regresije se mi zdi zelo pomembna, saj mora biti to oseba, ki se ji lahko odpremo, ji zaupamo svoja čustva, ki pridejo na dan med terapijo in, ki se jih pogosto sramujemo. Prav tako mora biti kompetentna, da se počutimo varno vodene od začetka do konca, da ve, kdaj in kako se poglobiti globlje v neko čustvo, dogodek, bolečino, … ter tudi kako na koncu odpreti prostor in se napolniti s čudovito energijo miru, zdravja. Vsekakor je zame takšna oseba Sabina – ob njej se počutim varno, sprejeto in dobro vodeno.”

Iva, 38 let

“Hvala Sabina za pomembne korake na poti do sebe, ki mi jih pomagaš delati skozi regresije. Tvoje nežno vodenje in jasne usmeritve mi dajejo občutek varnosti, kar mi omogoča, da grem še globje, se soočim s svojimi ranami in jih začnem zdraviti. Osvobajajoče je prepoznati, iz kje izhajajo mnogi občutki, omejitve in prepričanja, še bolj pa občutiti, da jih lahko razrešim / presežem ter tako najdem pot do svoje uresničitve. Iz srca ti hvala.”

Maja, 27 let