Teden odprtih vrat (7.-10. september 2021)

Studio BLUM

za Telo in Duha

.

Teden odprtih vrat Studia BLUM je namenjen brezplačni udeležbi na različnih delavnicah za telo in duha, ki jih ponujam. V letu 2021 lahko izbirate med kar 5 različnimi delavnicami:

  • Pravilno sedenje. Zdrava hrbtenica (1-urna delavnica Gokhale metode): Naučite se razbremenitve hrbta, vratu in ramenskega obroča med sedenjem ter osnov dobrega stanja.
  • Uvod v hojo po principih Gokhale metode (del 6-tedenskega tečaja Gokhale metode): Gratis vpogled v to, kaj počnemo na temeljnem tečaju Gokhale metode in odlična priložnost za učenje ali ponovitev principov dobre hoje. Vabljeni vsi z znanjem in brez znanja o tej “drseči” in naravni hoji.
  • Intervalna Vadba BBB z dobro telesno držo (celoletna online vadba): Vadba skadna z naravno, primarno telesno držo in zato varna za hrbtenico. Na tej vadbi krepimo trebuh (Belly), zadnjico (Buttocks) in hrbet (Back) in pri tem ohranjano dobro držo.
  • Tehnike sprostitve za vsakdan, ki predstavljajo esenco delavnice S sprostitvijo nad stres: 1-ura gibalnih, dihalnih in energijskih tehnik za sprostitev.
  • Brezplačni 20-min individulani posvet (v živo ali online), ki predstavlja esenco posveta Gokhale metode.

URNIK TEDNA ODPRTIH VRAT STUDIA BLUM

lokacija: Bičevje 16, Ljubljana

V petek 10.9 so skozi cel dan na voljo 20-minutni brezplačni individualni posveti za primarno telesno držo in odpravo bolečin v hrbtu. Svoj termin rezerviraj TUKAJ (klikni na znak + pri željenen terminu).

Na teden odprtih vrat se čim prej PRIJAVITE, saj so mesta omejena. Znotraj urnika lahko vidite, kje so še prosta mesta. ♥

(Če se želite katere od delavnic udeležiti ONLINE, se ne prijaviti preko obrazca, ampak mi pišite direktno na info@sabinablumauer.si. Navedite dan, termin in naslov delavnice, ki bi ji želeli slediti od doma)

Poleg vsega tega, kar je na voljo v tednu odprtih vrat, studio Blum ponuja tudi raziskovanje podzavesti s pomočjo IST tehnike. To vam omogoča na varen način ozaveščanja/osvobajanja ujetih čustev, presegajta lastnih blokad ter doseganja življenja, ki ga želite živeti. Več tukaj. Preizkusite pa lahko tudi individualni coaching za soočanje z izzivi v življenju ali poslu.

Vizija Studia BLUM in mojega dela je opolnomočiti ljudi, s katerimi delam in usmeriti k več zdravja, večjemu stiku s seboj, zadovoljstvu in notranjemu miru. Zaradi narave osebnega pristopa moje delo poteka zelo individualno oziroma v majhnih skupinah.

(preberi Zgodbo iz ozadja)

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!