Teden odprtih vrat (9.-12. januar 2023)

Studio BLUM

za Telo in Duha

.

Teden odprtih vrat Studia BLUM je namenjen brezplačni udeležbi na različnih delavnicah za telo in duha, ki jih ponujam. V letu 2023 lahko izbirate med sledečimi izobraževanji:

  • Pravilno sedenje. Zdrava hrbtenica (1-urna delavnica Gokhale metode): Naučite se razbremenitve hrbta, vratu in ramenskega obroča med sedenjem ter osnov dobrega stanja.
  • Utrinki temeljnega tečaja – delavnica (del 6-tedenskega tečaja Gokhale metode): Dobite gratis vpogled v temeljni tečaj Gokhale metode in začutite kaj tam počnemo. Je odlična priložnost za učenje ali ponovitev principov primarne telesne drže. Vabljeni vsi z ali brez znanj o primarni telesni drži.
  • Delavnica “S sprostitvijo nad stres”: predstavitev vsebine in vaj obstoječih spletnih tečajev. Pridobite del znanja, ki je predstavljen v tečaju “S sprostitvijo nad stres“, tečaju “Joga varna za hrbtenico” in spletni “Vadbi BBB“, pri kateri krepimo trebuh, zadnjico in hrbet ter pri tem ohranjamo dobro držo.
  • Predavanje “Biti v stiku s seboj”: Se izgubljate znotraj odnosov? Ste v sebi prazni, izgubljeni, nemirni? Spoznajte tehnike mednarodne Clairvision šole in načine, ki vam v sodobnem stilu življenja lahko pomagajo do stika s svojo globino, občutkov in do ozadja svojih čustev, do prepoznavanja projekcij znotraj odnosov in konec koncev do bolj izpopolnjenega odnosa do sebe in drugih.  

Poleg vsega tega studio Blum v tednu odprtih vrat ponuja tudi raziskovanje podzavesti s pomočjo IST tehnike po znižani ceni, ne glede na to ali gre za prvo ali nadaljevalno srečanje. To vam omogoča na varen način ozaveščanja/osvobajanja ujetih čustev, presegajta lastnih blokad ter doseganja življenja, ki ga želite živeti. Več tukaj

URNIK TEDNA ODPRTIH VRAT STUDIA BLUM

lokacija v živo: Studio Blum, Bičevje 16, Ljubljana  

lokacija online: Zoom

Na teden odprtih vrat se čim prej PRIJAVITE, saj so mesta za v delavnico v živo omejena. ♥

Izkustvo regresije (akcijska cena):  Na tednu odprtih vrat so v torek, sredo in četrtek, od 8h do 16h, na voljo tudi individualni termini za izkušnjo regresije oz. raziskovanja notranjih prostorov. Izkustite, kaj pomeni raziskovanje notranjih prostorov, začnite uporabljati tretje oko in osvobajati ujeta čustva. Termin traja 1,5-2 uri, v tednu odprtih vrat je cena znižana na 60 eur. Za dogovor termina (možnosti: 8h, 10h, 12h, 14h, torek, sreda, četrtek) pišite na info@sabinablumauer.si ali pokličite 031 880 220. Več o regresiji  TUKAJ!

Vizija Studia BLUM in mojega dela je opolnomočiti ljudi, s katerimi delam in usmeriti k več zdravja, večjemu stiku s seboj, zadovoljstvu in notranjemu miru. Zaradi narave osebnega pristopa moje delo poteka zelo individualno oziroma v majhnih skupinah.

(preberi Zgodbo iz ozadja)

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!