Studio BLUM

za Telo in Duha

Studio Blum septembra 2020 odpira svoja vrata! ♥

Vizija Studia BLUM in mojega dela je opolnomočiti ljudi, s katerimi delam in usmeriti k več zdravja, večjemu stiku s seboj, zadovoljstvu in notranjemu miru. Zaradi narave osebnega pristopa moje delo poteka zelo individualno oziroma v majhnih skupinah.

(preberi Zgodbo iz ozadja)

URNIK TEDNA ODPRTIH VRAT STUDIA BLUM

lokacija: Bičevje 16, Ljubljana

V sredo (16.9) in četrtek (17.9) od 15h do 17h so na voljo tudi 30-minutni brezplačni termini individualnega coachinga in 30-minutni posveti o primernosti za IST regresijo.

Za rezervacijo termina pokličite ali pišite na 031 880 220.

URNIK PODROBNO

  • Pravilno sedenje, Zdrava hrbtenica: 1-urna brezplačna delavnica Gokhale metode, uvod v telesno držo za odpravo bolečin.
  • Predstavitev dejavnosti Studia Blum: 30-min nagovor udeležencev ob odprtju vrat Studia.
  • Tehnike sprostitve: 1-ura gibalnih, dihalnih in energijskih tehnik za sprostitev, ki so del tedenske vadbe ter del 6 urne delavnice.
  • Zakaj in kako raziskovati podzavest z IST regresijo?: predavanje (1,5 ure) na katerem boste izvedeli več o regresiji in šoli Clairvision.
  • Vadba BBB: vadba za krepitev trebuha (Belly), zadnjice (Buttocks) in hrbta (Back), ki temelji na ohranjanju telesne drže po Gokhale metodi.
  • Hoja po Gokhale metodi: gratis vpogled v to, kaj počnemo na temeljnem tečaju Gokhale metode in odlična priložnost za učenje ali ponovitev principov dobre hoje. Vabljeni vsi z znanjem in brez znanja o tej “drseči” in naravni hoji.

Na teden odprtih vrat se čim prej PRIJAVITE, saj so mesta omejena. Prosim, da pišete na email sabina@gokhalemethod.com in sporočite na kaj želite priti. Znotraj urnika lahko vidite, kje so še prosta mesta.  ♥

Knjiga - Rešite se bolečin v hrbtu

Rešite se bolečin v hrbtu v osmih korakih!

Kliknite spodnji gumb in si prenesite brezplačno poglavje iz knjige! Spomnite se, kako je bilo, ko vas ni bolelo!