1. Raziščite svojo podzavest in se osvobodite!

BREZPLAČNO PREDAVANJE: 

REGRESIJA – POT ČUSTVENEGA OSVOBAJANJA

Predavanje o IST tehniki (inner space technique), ki je tehnika Clairvision šole za raziskovanje notranjih prostorov. Temelji na aktivaciji tretjega očesa in imam ogromno kapaciteto globokega čiščenja skritih čustvenih nabojev in mentalnih pogojevanj. Več o clairvision šoli: clairvision.org 

 Več o regresiji IST: https://sabinablumauer.si/regresija/

2. Zgradite svoja subtilna telesa in razvijte videnje!

BREZPLAČNO PREDAVANJE:

MEDITACIJA – POT PREBUJANJA V POLNO ŽIVLJENJE

  Prisluhnite predavanju o meditaciji, prebujanju tretjega očesa, o koristih in o vplivu le-tega na kakovost življenja! Predavanje sem pripravila Sabina Blumauer, dolgoletna študentka Clairvision šole in izvajalka tehnike raziskovanja notranjih prostorov (IST regresija).

Samostojno učenje meditacije je dostopno tukaj: Virtual Meditation Course – Home (clairvision.org)

3. Prebudite in okrepite svojo življenjsko energijo!

BREZPLAČNO PREDAVANJE:

ORODJA ZA KREPITEV IN ČIŠČENJE ENERGIJE

  Kaj sploh je življenjska energija oz. prana in kako nanjo vplivamo? Kateri so načini prebujanja in krepitve vitalnosti? Kakšna je povezava med prebujenim energijskim telesom in zaščito? Spoznajte znanja Clairvison šole za meditacijo, ki sodobnim duhovnim iskalcem omogoča dostop do globokih in starih znanj ter resnično transformacijo na nivoju energijskega, čustveno-mentalnega in duhovnega telesa.

4. Spoznajte ključne elemente uspešne meditacije!

BREZPLAČNO PREDAVANJE:

MEDITACIJA – KJE IN ZAKAJ SE ZATAKNE? 

V predavanju Sabina Blumauer, terapevta notranjih prostorov po šoli Clairvision) izpostavim pomen premika iz uma v notranji prostor, pomen sistema, časa, fizičnega prostora, volje, ritma, aspiracije in še marsičesa drugega za dobro meditacijo.

5. Dobite vpogled v to, kaj so entitete in kako jih odstraniti! 

BREZPLAČNO PREDAVANJE:

ENTITETE – ZAJEDAVCI TELESA IN PROSTORA

  Predavanje v katerem Katarina Medved in Biljana Bitenc, obe certificirani odstranjevalki entitet (Entity Clearer) mednarodne meditacijske šole Clairvision, podrobno obrazložita kaj so entitete, kako nastanejo in kako z njimi delati. Katarina v predavanju posveča predvsem nefizičnuim zajedalcem (fragmentom) ljudi, Biljana pa prostorov.  

Več o Katarini Medved: www.katarinamedved.com 

Več o Biljani Bitenc: www.solarlogos.si