IZREDNO ZNIŽANA CENA PRIVATNEGA POSVETA Gokhale metode preko spleta (ONLINE)  ≈ -70%

 

KAJ? Online učenje dobre telesne drže za odpravo mišično skeletnih bolečin in težav, ki je namenjeno predvsem vsem z večjimi težavami v hrbtu, kot tudi tistim z manjšimi težavami in željo po izboljšanju telesne drže. Poteka pod vodstvom Sabina Blumauer, certificirane učiteljice Gokhale metode.

KAKO? Preko video klica (aplikacija Skype ali Whatsapp) se v 45 minutah podrobno posvetimo vaši osebni specifiki in tehnikam najbolj primernim za izboljšanje vašega stanja. Prejeli boste celovito oceno svoje trenutne telesne drže in kako je povezana z vašimi težavami, vpogled v to kakšne strukturne spremembe so mogoče in ključne vaje, ki vam bodo pomagale izboljšati strukturo takoj in dolgoročno. Za posvet preko spleta nujno potrebujete kamero, da vas lahko dobro vidim. Običajno je vgrajena v vsak prenosni računalnik.

 

ZAKAJ TAKO ZNIŽANJE?  Mnogim se ob branju knjige Rešite se bolečin v hrbtu v 8 korakih porajajo dodatna vprašanja in mnogi želite privatne ure pa vam cenovno ni bila dostopna. V času osebne, gospodarske in socialne krize želim, da je znanje za ljudi z bolečinami v hrbtenici v Sloveniji še vedno dostopno.

Cena: 155 eur  49 eur 
Akcija velja do 1. maja 2020
Prijava na e-mail: info@sabinablumauer.si
OSTALE UGODNOSTI OB NAKUPU INDIVIDUALNEGA POSVETA?
  • Če skupaj s posvetom kupite tudi knjigo Rešite se bolečin v hrbtu v 8 korakih, ki je trenutno znižana na 29,9 eur, vam pripada še BREZPLAČNA POŠTNINA.
  • Če skupaj s posvetom kupite tudi blazino za sedenje (info) pa vam na skupni znesek posveta in blazine pripada še dodatnih 10 eur POPUSTA.
Naročilo privatnega posveta in knjige ALI privatnega posveta in blazine za sedenje
oddajte na e-mail: info@sabinablumauer.si