Delavnica: Partnerstvo, ljubezen in intimnost2018-09-26T15:32:12+00:00
Delavnica Gokhale metode

Delavnica: Partnerstvo, ljubezen in intimnost

Delavnica na tematiko globlje povezave s svojim partnerjem in učenja boljših komunikacijskih veščin, je enkratni dogodek, na katerem gostimo tujega strokovnjaka s področja partnerske terapije. Tematika se nanaša na kakovost medsebojnih odnosov, ki seveda vplivajo na naše fizično zdravje.

Lokacija: Studio Dansa, Vilharjeva 3, 1000 Ljubljana
Datum: 10. november 2018, 10h-13h

Predavatelj

Delavnico bo vodil strokovnjak Alex Kroll. Alex ima magisterij iz seksualnosti in partnerske terapije ter izobrazbo iz študija psihologije. Je tudi odličen terapevt tehnike IST, za raziskovanje podzavestnih vzorcev. S pari in posamezniki dela v svojih prostorih v Madridu, dostopen je tudi mednarodno preko Skypa. Več o njegovem delu: www.alex-kroll.com

3 urni pogovor in vaje so namenjene parom, ki želite poglobiti svoj partnerski odnos.

Naučili se boste kako komunicirati bolj konstruktivno in kako izraziti svoje potrebe in želje na varen način. Dobili boste tudi domačo nalogo povezano z intimnostjo. Sama delavnica ne vsebuje fizičnega stika, zato jo lahko, če ste brez partnerja, obiščete tudi z dobro prijateljico ali prijateljem. Zaradi zagotavljanja kvalitete delavnice je omejitev 15 parov.

Delavnica bo potekala v angleškem jeziku. 

Prijave na delavnico

Cena: 50 eur na par za zgodnje prijave in plačilo (pred 21. oktobrom), po tem datumu 70 eur na par.

Prijave in informacije: sprostimosevase@gmail.com (Sabina)